مواد لازم :

 

گریپ فروت درشت
    

6 عدد

مغز گردوی درشت خرد شده
    

1 فنجان

شکر
    

1 تا 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون
    

2/1 فنجان

نمک
    

به مقدار کم

کاهوی گرد مخصوص سالاد
    

1 عدد

 

 

طرز تهیه:

 

گریپ فروت را پوست کنده پر می کنیم.با قیچی سر پرها را می بریم.دقت می کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.برگ های کاهو را جدا کرده،می شوئیم،خشک می کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می چینیم.پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می ریزیم.گردو را روی آن می پاشیم،دو سه پر از گریپ فروت را له می کنیم،از صافی رد می نمائیم.آب آن را با شکر و کمی نمک و روغن زیتون مخلوط نموده،در سس خوری می ریزیم و موقع صرف سالاد روی آن می دهیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

با هم بیاندیشیم : یادداشت های یک پزشک دوربین های دیجیتال صبح تاریک حرفهای تنهایی من یـادداشـت های یـک زن خـانه دار شیزوکو Justin وبلاگ شرکت کارانس ایرانیان Matt