مواد لازم : 4 نفر

 

 

 
آب گوشت یا مرغ
    1 فنجان
سس سویای کم نمک
    2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
    1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
    2 قاشق چایخوری
شکر     2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت     2 قاشق چایخوری
روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده     2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده     2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده     1 بوته

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

 

2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 

 

3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

 

 

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

منبع دانلود فیلم Jonathan سیستم کنترل دستی بررسي انواع تلويزيون Leslie پژوهش سرای بوعلی سینای گلپایگان Celia Laura آپلود فایل های خود از طریق سایت ویولت آپ عایق الاستومری